Over mij

Geboren in 1966. Opleiding in elctro/elektronica in 1985. Daarna bij defensie in dienst geweest als chauffeur. Sinds mijn 14e jaar schiet ik foto’s; ook toen al met professionele camera’s. Daarnaast heb ik mezelf aangeleerd websites te ontwerpen en te plaatsen via goede hosting. Ik bouw zelf computers en installeer ze ook zodat alles perfect werkt. Dit vooral om met de techniek mee te gaan. Zo kon ik al langere tijd mijn eigen foto’s delen met de buitenwereld. Foto’s maken is al heel lang mijn hobby. Voor mijn gevoel blijft het hobby, maar ik ga me er nu ook meer op toeleggen en er werk van maken. Ik heb me al bewezen in alle opzichten kwaliteit foto’s te leveren in veel takken van fotografie. Deze website is dan ook een basis om me voor te stellen aan u om dus een beetje te laten zien wat ik voor een klant als u zou kunnen leveren. Ik schiet mijn foto’s met professionele apparatuur zoals, Canon 90D, Sigma 17-50mm F2.8 OS HSM groothoeklens, Canon 55-250mm IS STM telelens , Canon 50mm 1.8 STM portret-lens en Canon 24mm f2.8 lens. En een uitgebreide flitsset mobiel en 2 studio flitsers. Alle foto’s op deze website zijn door mijzelf gemaakt. Kopiëren, hergebruiken en of delen is niet toegestaan zonder mijn toestemming.